Stavux - stavningstest

Stavux - stavningstest

I lager
390 kr
Exkl. moms


STAVUX är något så unikt som ett svenskt stavningstest som är framtaget och utprövat på vuxna personer med varierande ålder och utbildningsnivå. Det enda i sitt slag i Sverige.

Beskrivning

Testet är konstruerat från grunden av logopederna Elin Nilsson och Kajsa Pettersson.

Inledningsvis finns en teoretisk del om stavningsprocessen och olika typer av stavningssvårigheter. Dessutom finns en beskrivning över utvecklingen av testet, resultatet av det magisterarbete som författarna skrev i ämnet och ett diskussionsavsnitt om STAVUX tillämpning och användningsområde. En litteraturlista för den som vill fördjupa sina kunskaper finns också.

Sedan följer själva testet bestående av ord- och nonordlista, instruktioner för testning och rättning, staninevärden samt kopieringsunderlag för test- och analysblanketter.

Genom STAVUX får kliniskt verksamma logopeder och andra som i sitt yrke utreder läs- och skrivsvårigheter hos vuxna äntligen tillgång till ett tillförlitligt material som är framtaget för och normerat på ett stort antal vuxna personer.

STAVUX lämpar sig att använda vid dyslexiutredningar, men även vid andra utredningar av vuxna personer med svårigheter att stava.

STAVUX – stavningsprov för vuxna

Produktdetaljer

SKU
V004
ISBN
978-91-978396-5-5
Målgrupp
Vuxen
Författare
Elin Nilsson, Kajsa Pettersson
Vikt
0,25 kg

Du kanske också gillar

Kunder som köpt denna produkt köpte också: