B.A.F - Bedömning av fonologi
B.A.F - Bedömning av fonologi
B.A.F - Bedömning av fonologi
B.A.F - Bedömning av fonologi

B.A.F - Bedömning av fonologi

I lager
1 750 kr
Exkl. moms


Uttalssvårigheter är de tal- och språkproblem hos barn som brukar vara mest uppenbara för omgivningen. Bedömning Av Fonologi, B.A.F., erbjuder ett nytt och varierat utbud av ord för kartläggning kopplat till lättillgängliga, tydliga och intressanta bilder. Dessa finns både i form av temabilder och småbilder där målorden lyfts fram. Bilderna passar lika bra för 8-åringen som för 4-åringen.
En visning av B.A.F. den 6 december 2022 råkar annonseras ett par dagar "på övertid". Jag sammanställer en liten presentationsfilm och lägger här så snart som möjligt.

Beskrivning

 
Förutom att B.A.F. ger en strukturerad bedömning av barns uttal finns också utrymme för en mer informell dialog som underlag för spontantalsanalys, enklare kartläggning av ord för färg och antal samt berättande. Kopieringsunderlag för såväl arbetsprotokoll som sammanställning, baserad på stora eller små bilder, finns i manualen.
B.A.F. är konstruerat av två logopeder med lång erfarenhet: Astrid Frylmark och Gertrud Edquist. Pia Niemi, Pictus, svarar för formgivning och de tydliga, inbjudande bilderna.
 
I B.A.F. ingår:
• manual med instruktioner
• kopieringsunderlag för arbetsprotokoll
• kopieringsunderlag för sammanställning av barnets fonologiska system
• fem temabilder
• bildguide med numrering för att underlätta administreringen
• bildhäfte med detaljbilder som kan användas om det passar bättre för det aktuella barnet

Produktdetaljer

SKU
baf
Vikt
1 kg

Du kanske också gillar

Kunder som köpt denna produkt köpte också: