Talking Dice
Talking Dice
Talking Dice
Talking Dice
Talking Dice
Talking Dice
Talking Dice
Talking Dice

Talking Dice

I lager
130 kr
Exkl. moms
Variant


Talking Dice är tärningarna som uppskattas och används av klasslärare, specialpedagoger och talpedagoger runt om i världen. Genom att man kombinerar ord och bild underlättas inlärningsprocessen. Talking Dice används interaktivt och bara fantasin sätter gränser för vilken utveckling som är möjlig.
 
Tärningarna kan användas för att bilda meningar, öva grammatiska konstruktioner, utvidga ordförrådet eller hitta på hela berättelser. Möjligheterna är oändliga.

Både nytta och nöje - Talking Dice!


Talking Dice – välj eller kombinera:
Talking Dice Mini – 9 tärningar. För individuell språkträning. Enkla tips på engelska och svenska medföljer.
Finns även som pdf här! 
Talking Dice Original – 25 tärningar. Individuellt eller i mindre grupp.
Träning med tärning – häfte som innehåller 42 olika kopieringsunderlag på svenska med idéer för språkträning, allt från enstaka ord till hela berättelser. Används tillsammans med Talking Dice original.
PAKET - Talking Dice Original och Träning med tärning, idéhäfte med 42 sidor förslag

Beskrivning

Vid ett tillfälle när jag beställde fler tärningar från England kom det klassuppsättningar. Det passar inte de flesta av mina kunder. Därför försökte jag hitta påsar som passade för att leverera varje set om 25 tärningar. Lösningen blev min lokala guldsmed i Härnösand! Av dem fick jag smyckespåsar som de inte behövde. Därför får några av er som köper Talking Dice original era tärningar i en fin smyckespåse!

Produktdetaljer

SKU
B045
Import
från Linguascope, England
Vikt
0,6 kg

Kunder som köpt denna produkt köpte också: