Lyssna & berätta

Lyssna & berätta

OrdAF
I lager
278 kr
Exkl. moms

Lyssna och berätta. Bokens hundra språklekar kan genomföras av en vuxen, till exempel logoped, lärare eller förälder, och 1-3 barn. På varje uppslag finns lyssningslekar till vänster och samtalsförslag på samma tema till höger. Boken är uppbyggd kring olika samtalsteman. Som exempel kan nämnas djur, möbler eller namn. Boken ger stora möjligheter till spännande utflykter i ordens värld.

Beskrivning

Boken är först och främst tänkt för arbete med 4-5-åringar som behöver bli mer uppmärksamma lyssnare. Den används också tillsammans med äldre barn som har svårt att fokusera. Men boken kan också användas med andra målgrupper som behöver språklig stimulans, t.ex. inom särskola, vuxenhabilitering och svenska som andra språk.

Många använder boken som ett systematiskt sätt att diskutera nya ord. Den används ibland också för att diskutera olika ords funktion (tidig grammatikkunskap).

Lyssna och berätta hör till Astrid Frylmarks mest uppskattade material. Numera kan även norska och danska barn få nytta av boken. I Norge heter den Lytt og fortell, och i Danmark heter den Ordtennis.

Lyssna och berätta är en bok som verkligen uppskattas av både yrkesfolk och föräldrar eftersom den är strukturerad, väl genomtänkt och lätt att följa.


Läs mer om barns språkutveckling och den viktiga konsten att lyssna på www.spraklek.se.

Produktdetaljer

SKU
B004
ISBN
978-91-633-0511-5
Målgrupp
3-7 år
Författare
Astrid Frylmark
Vikt
0,25 kg

Du kanske också gillar

Kunder som köpt denna produkt köpte också: