Workshop ENGELSKA NÄR MAN INTE VILL...

Workshop ENGELSKA NÄR MAN INTE VILL OCH KAN

I lager
700 kr
Exkl. moms


Kunskap och inspiration för dig som undervisar elever i engelska där språkstörning, talstörning och/eller dyslexi gör elevens förutsättningar problematiska.

Tre timmars workshop (inkl. kort rast) via zoom där teori blandas med praktiska arbetsuppgifter i grupp. Du får ett kompendium utskickat i förväg till de praktiska momenten och en föreläsningssammanfattning efteråt.

Nästa tillfälle kommer vårterminen 2024. Kommer att annonseras via nyhetsbrev och i mina sociala medier. Håll utkik! Hör av dig om du vill ha nyhetsbrev från mig!

Kursledare Astrid Frylmark, leg logoped. Max 15 deltagare.

Du kan också boka kursen till din skola eller kommun. Kontakta astrid(a)spraklek.se för offert.

Beskrivning

Målgrupp: Lärare, speciallärare, specialpedagoger m.fl. som undervisar elever med språkstörning och/eller dyslexi. Årskurs F-6.  
 
Innehåll: För elever med språkstörning och/eller dyslexi är mötet med ett nytt språk inte så roligt och stimulerande som vi skulle önska. Beroende på hur elevens språkutveckling och/eller läsinlärning har fungerat kan olika svårigheter uppstå i mötet med engelska.  
 
Under denna workshop handlar föreläsningsdelen om hur det är att lära sig ett nytt språk för dessa elever samt varför och hur problem uppstår. Under de praktiska aktiviteterna som sker i grupp (vi använder s.k. breakout rooms) får deltagarna pröva olika inspirerande sätt att arbeta med språket på ett lekfullt sätt.   
 
Några skolor har bokat in sin egen workshop. Det går fint om ni är minst 10 deltagare. Kontakta astrid@spraklek.se vid önskemål om egen workshop!  
 
OBS! Vid anmälan till en digital workshop måste deltagarens epostadress anges för att vi ska kunna skicka möteslänk. Vänligen ange deltagarens/deltagarnas epostadress(er) i kommentarsfältet på kassasidan (nederst på den sidan). 

Produktdetaljer

Målgrupp
Lärare
Speciallärare
Specialpedagoger
Författare
Astrid Frylmark
Utgivningsår
2022
Omfång
3 timmar
Produkttyp
Kurspaket
Workshop / Kurs / Zoom

Kunder som köpt denna produkt köpte också: