Berätta med barn
Berätta med barn
Berätta med barn
Berätta med barn
Berätta med barn

Berätta med barn

Ej i lager / Kan ej beställas
150 kr
Exkl. moms


Att vi ska berätta FÖR barn är välkänt. Men det är också viktigt att berätta tillsammans MED barn. Under den här föreläsningen får du tips på hur.

Vi kan och bör berätta tillsammans med alla barn, oavsett hur långt de har kommit i sin språkutveckling.

Lär dig mer vid en zoomföreläsning med logoped Astrid Frylmark! Föreläsningen riktar sig till vuxna som träffar barn i förskoleåldrarna och förskoleklassen men även därhemma.

Nästa tillfälle i början av höstterminen 2024. Skicka gärna en intresseanmälan via mail till astrid(a)spraklek.se så får du veta när det är dags!

Beskrivning

Vi vet så väl att barn behöver lyssna till berättelser, och att bokläsning tillsammans med barn utgör en fantastisk resurs i deras språkutveckling. Däremot finns inte samma tradition att ägna tid och intresse åt barnens eget, aktiva berättande - deras narrativa utveckling.

Att berätta tillsammans med barn gynnar hela deras språkutveckling, men är även viktigt för att befästa deras identitet och självkännedom. 

Under den här föreläsningen får du insikt om hur barns berättande kan stärkas i förskolan och förskoleklassen, inspiration till egna aktiviteter och många praktiska tips. 

Barns berättande har länge varit en hjärtefråga för mig (Astrid Frylmark). Jag växte upp med sagor som lästes för mig, men även sagor som jag fick vara med om att skapa. Bland annat därför är denna del av barns språkutveckling något som jag är extra mån om. 

Varmt välkommen att anmäla dig till en riktigt inspirerande föreläsning!

Produktdetaljer

SKU
K014P-KURS
Produkttyp
Digital kurs