Produkten tilllagd i din varukorg

Totalt, produkter:
Totalt frakt:  Fastställs senare
Totalt:
Fortsätt handla Gå till kassan

Engelska Trugs

Att spela Trugs är ett roligt sätt att lära sig engelska. Trugs kräver inte några speciella förberedelser. Ni får en både mysig och rolig stund tillsammans. Trugs passar alla åldrar. Spelen bygger på det engelska språkets ljudsystem. Det finns tre olika lådor med sammanlagt femton läsnivåer.

OBS! Engelska Trugs säljer vi numera i en något mindre version än den svenska vilket gör frakten smidigare. 

Låda 1:
 Lådan börjar med enkla ord som cat och win. Till de svårare orden i låda 1 hör finish och channel. Spelen passar nybörjare och osäkra läsare. Lådan innehåller 15 spel, 360 kort.

Låda 2: Lådan börjar med ord som right och few. Till de svårare orden i låda 2 hör fabulous och dependant. Spelen passar elever som har kommit en bit på väg. Lådan innehåller 15 spel, 360 kort..

Låda 3: Lådan innehåller mer komplicerade ord. Den börjar med ord som chance och certain. Till de svåraste orden i låda 3 hör confidential och efficiency. Spelen passar elever som har kommit tämligen långt. Lådan innehåller 15 spel, 360 kort.
Trugs är konstruerat med ökande svårighetsgrad. Varje nivå i låda 1 omfattar tre olika spel: Guess it, Match it och Take it, som återkommer i fem nivåer (svårighetsgrader). Låda 2 och 3 omfattar fyra olika spel Guess it, Match it, Take it och Use it i fem nivåer. Spelen har medvetet gjorts korta för att ge omväxling och därmed hålla kvar spelarnas intresse och motivation.

Spelen är så engagerande att man inte riktigt märker hur mycket lästräning man får!Fakta:
Artikelnr: trugs_en
Målgrupp: Från 5 till 95
Vikt: 1,5 kg

Observera att det är olika pris för privatpersoner och skolor.  
V.g. välj mellan samtliga alternativ nedan.

price 558 kr

Less more

Trugs bygger på det engelska språkets ljudsystem och underlättar läsinlärningen. Att spela trugs hjälper barnen/eleverna att göra framsteg i sin lästeknik, antingen det handlar om nybörjarläsning eller senare läsning som behöver stärkas.
 
Kortspelen engagerar barn och ungdomar så att de gör framsteg i sin läsning medan de har roligt. Alla elever kan förbättra sin läsning genom att spela trugs.
 
Det finns tre olika lådor med ökande svårighetsgrad.
Låda 1: Lådan börjar med enkla ord som cat och win. Till de svårare orden i låda 1 hör finish och channel. Spelen passar nybörjare och osäkra läsare.
 
Låda 2: Lådan börjar med ord som right och few. Till de svårare orden i låda 2 hör fabulous och dependant. Spelen passar elever som har kommit en bit på väg.
 
Låda 3: Lådan innehåller mer komplicerade ord. Den börjar med ord som chance och certain. Till de svåraste orden i låda 3 hör confidential och efficiency. Spelen passar elever som har kommit tämligen långt.
 
Trugs är konstruerat med ökande svårighetsgrad. Varje nivå omfattar tre olika spel: Guess it, Match it, Take it och Use it. Spelen har medvetet gjorts korta för att ge omväxling och därmed hålla kvar spelarnas intresse och motivation.

 
Spelen är så engagerande att man inte riktigt märker hur mycket lästräning man får!