Produkten tilllagd i din varukorg

Totalt, produkter:
Totalt frakt:  Fastställs senare
Totalt:
Fortsätt handla Gå till kassan

Berätta tillsammans

TYVÄRR SLUT PÅ HELA UPPLAGAN. I England finns en ny upplaga tryckt, och den kan eventuellt komma att publiceras även i Sverige men ännu finns inget avtal om detta. Tipsar tllls vidare om versionen för äldre elever, Berätta.nu.

Berätta tillsammans passar barn mellan 5 och 11 år beroende på hur man använder den. Författarna, Francis Dickens och Kirstin Lewis, arbetar i en skola med många elever som har engelska som andra språk. Astrid Frylmark har översatt och anpassat till svenska. Boken är en mycket inspirerande handbok med kopieringsunderlag som syftar till att hjälpa barn att berätta kreativt. Den har en funktionell formgivning i olika flikar och färgglada illustrationer som inspirerar.
 
I specialundervisningen, på logopedmottagningen och hos talpedagogen kan boken användas för många olika muntliga och skriftliga aktiviteter för att öka ordförrådet och berättarförmågan. Den fungerar också bra hemma som "författarhandbok" eller "ordupptäckarbok".
 
Berätta tillsammans fokuserar på 12 nyckelområden inom berättande:
 
Genrer / Personer och figurer /Känslor/ Storlek/ Ord och ljud/ Hastighet/ Miljö/ Struktur, lukt och smak/ Färg/Föremål /Tid /Väder
Alla flikarna innehåller: Guide, Författartips samt kopieringsunderlag för inspirationssidor.

 

Det finns också en fortsättning för äldre elever, skriven av Francis Dickens. Du hittar den på svenska här i webbutiken under titeln Berätta.nu.
 
Berätta tillsammans är ett flexibelt material för alla som inspireras av språkglädje och upptäckarlusta.
 
En av författarna, Francis Dickens, har också skrivit en liknande bok som passar på högstadiet och gymnasiet. Den heter Berätta.nu på svenska och finns också i webbutiken.
 
Bonusmaterial:
Idéer från en logoped och en pedagog som arbetat med boken hittar du här.

 
Fakta:
Artikelnr: B003
ISBN: 978-91-978396-2-4
Målgrupp: 6-11 år
Författare: Frances Dickens och Kirstin Lewis
Översättning: Astrid Frylmark
Vikt: 0,75 kg

 
 

price 390 kr

B003

Less more