Produkten tilllagd i din varukorg

Totalt, produkter:
Totalt frakt:  Fastställs senare
Totalt:
Fortsätt handla Gå till kassan

Paket: Omaka par och Ordfamiljer

Köp båda de nya lässpelen Omaka par och Ordfamiljer! Paketpris för båda lådorna (6 st spel) 540 kr.

 

Fakta:
Artikelnr: B052
Vikt: -
 

 
 

Paketets innehåll

1 x Omaka Par

OMAKA PAR passar alla som har knäckt den alfabetiska koden och behöver få mängdträning för ett bättre flyt i läsningen och därmed ökad läshastighet. Spelen passar även dem som har ett annat modersmål än svenska. Man lär in språkets böjningsmönster samtidigt som man spelar och har kul. Detta är också till stor nytta för stavningen.
 
Omaka Par omfattar tre minnesspel med sammansatta ord. Det är 24 ordpar (48 kort) i varje spel. Ordparen är omaka men det finns alltid en orddel som återkommer i varje par, ett s.k. rotmorfem.
 
Omaka par 1 består av korta, ljudenligt stavade, sammansatta ord. De sammansatta orden är uppbyggda så att samma ord står först i varje ordpar.
 
Omaka par 2 består av längre ord med mer komplicerad stavning än i det första spelet. Det gemensamma rotmorfemet står först i det ena ordet och sist i det andra.
 
Omaka par 3 består av ord där det gemensamma rotmorfemet är i grundform medan det andra har ändrats. Det kan vara att ett ljud eller en bokstav har tappats bort eller lagts till.
 
Alla tre spelen levereras i en låda. I lådan finns också en folder med detaljerade spelinstruktioner. I foldern finns även en förklaring av begreppet morfem och dess betydelse för läsningen.

 
 
Pris 295 kr + moms.

 
 

Fakta:
Artikelnr: B050
Vikt: -
 
 

1 x Ordfamiljer

ORDFAMILJER gör läsningen säkrare samtidigt som man spelar kort och har kul tillsammans med andra. Ordfamiljer passar alla som har knäckt den alfabetiska koden och behöver få mängdträning för ett bättre flyt i läsningen och därmed ökad läshastighet. Spelen passar även dem som har ett annat modersmål än svenska. Ordens böjningsmönster lärs in medan man spelar. 
 
Ordfamiljer består av tre kortspel med vardera 52 kort i varje. Här spelar vi med substantiv, verb och adjektiv och försöker samla alla medlemmarna i de respektive familjerna. Svenska språkets struktur och böjningsändelser kan inte övas på ett roligare sätt.
 
Ordfamiljer Substantiv. Härfinns 13 ord som alla är namn på ett djur.  I varje familj ingår fyra former av grundordet, dessa är: obestämd form singular, bestämd form singular, obestämd form plural samt bestämd form plural. För att samla en familj begär man ett kort från en motspelare. 
 
Ordfamiljer Verb. I spelet finns 13 verbsom till sitt innehåll kan associeras till ett av djuren i Ordfamiljer Substantiv. Verbet presenteras i infinitiv, preteritum och supinum samt som fjärde ord, i sin presensform.
 
Ordfamiljer Adjektiv. I spelet finns 13 adjektiv, som till sitt innehåll kan associeras till ett av djuren i Ordfamiljer Substantiv. Adjektivet presenteras i positiv-, komparativ- och superlativform. Som fjärde ord finns ett motsatsord.
 
Alla tre spelen levereras i en låda. I lådan finns också en folder med detaljerade spelinstruktioner. I foldern finns även en förklaring av begreppet morfem och dess betydelse för läsningen.
 
Efter en spelomgång: Bygg meningar med orden och diskutera ordens betydelse!
 
 
Pris 295 kr + moms.

 
 

Fakta:
Artikelnr: B051
Vikt: -
 
 

price 540 kr

Instead of 635 kr

B052

Less more

Paketets innehåll

Omaka Par Omaka Par

Omaka Par

OMAKA PAR passar alla som har knäckt den alfabetiska koden och behöver få mängdträning för ett bättre flyt i läsningen och därmed ökad läshastighet. Spelen passar även dem som har ett annat modersmål än svenska. Man lär in språkets böjningsmönster samtidigt som man spelar och har kul. Detta är också till stor nytta för stavningen. Omaka Par omfattar tre...

340 kr

Ordfamiljer Ordfamiljer

Ordfamiljer

ORDFAMILJER gör läsningen säkrare samtidigt som man spelar kort och har kul tillsammans med andra. Ordfamiljer passar alla som har knäckt den alfabetiska koden och behöver få mängdträning för ett bättre flyt i läsningen och därmed ökad läshastighet. Spelen passar även dem som har ett annat modersmål än svenska. Ordens böjningsmönster lärs in medan man...

295 kr

Se resp. produkt för närmare beskrivning.