Produkten tilllagd i din varukorg

Totalt, produkter:
Totalt frakt:  Fastställs senare
Totalt:
Fortsätt handla Gå till kassan

Omaka Par

OMAKA PAR passar alla som har knäckt den alfabetiska koden och behöver få mängdträning för ett bättre flyt i läsningen och därmed ökad läshastighet. Spelen passar även dem som har ett annat modersmål än svenska. Man lär in språkets böjningsmönster samtidigt som man spelar och har kul. Detta är också till stor nytta för stavningen.
 
Omaka Par omfattar tre minnesspel med sammansatta ord. Det är 24 ordpar (48 kort) i varje spel. Ordparen är omaka men det finns alltid en orddel som återkommer i varje par, ett s.k. rotmorfem.
 
Omaka par 1 består av korta, ljudenligt stavade, sammansatta ord. De sammansatta orden är uppbyggda så att samma ord står först i varje ordpar.
 
Omaka par 2 består av längre ord med mer komplicerad stavning än i det första spelet. Det gemensamma rotmorfemet står först i det ena ordet och sist i det andra.
 
Omaka par 3 består av ord där det gemensamma rotmorfemet är i grundform medan det andra har ändrats. Det kan vara att ett ljud eller en bokstav har tappats bort eller lagts till.
 
Alla tre spelen levereras i en låda. I lådan finns också en folder med detaljerade spelinstruktioner. I foldern finns även en förklaring av begreppet morfem och dess betydelse för läsningen.

 
 
Pris 295 kr + moms.

 
 

Fakta:
Artikelnr: B050
Vikt: -
 
 

price 340 kr

B050

Less more

Efter de uppskattade lässpelen Trugs fortsätter samarbetet med Ingrid Häggström. Nu kommer två nya lässpel, som gör att eleverna kan öka sin förståelse för ordens struktur och bli säkrare läsare. Passar i den som håller på att lära sig läsa, den som behöver träna extra och den som håller på att lära sig svenska.