Produkten tilllagd i din varukorg

Totalt, produkter:
Totalt frakt:  Fastställs senare
Totalt:
Fortsätt handla Gå till kassan

Paket: Jag ska bada, Jag ska sova, Lyssna & berätta

Paketet innehåller tre populära produkter. Perfekt present till barnfamiljen!
 

Paketets innehåll

1 x Lyssna & berätta

Lyssna och berätta. Bokens hundra språklekar kan genomföras av en vuxen, till exempel logoped, lärare eller förälder, och 1-3 barn. På varje uppslag finns lyssningslekar till vänster och samtalsförslag på samma tema till höger. Boken är uppbyggd kring olika samtalsteman. Som exempel kan nämnas djur, möbler eller namn. Boken ger stora möjligheter till spännande utflykter i ordens värld.

Boken är först och främst tänkt för arbete med 4-5-åringar som behöver bli mer uppmärksamma lyssnare. Den används också tillsammans med äldre barn som har svårt att fokusera. Men boken kan också användas med andra målgrupper som behöver språklig stimulans, t.ex. inom särskola, vuxenhabilitering och svenska som andra språk.

Många använder boken som ett systematiskt sätt att diskutera nya ord. Den används ibland också för att diskutera olika ords funktion (tidig grammatikkunskap).

Lyssna och berätta hör till Astrid Frylmarks mest uppskattade material. Numera kan även norska och danska barn få nytta av boken. I Norge heter den Lytt og fortell, och i Danmark heter den Ordtennis.

Lyssna och berätta är en bok som verkligen uppskattas av både yrkesfolk och föräldrar eftersom den är strukturerad, väl genomtänkt och lätt att följa.


Läs mer om barns språkutveckling och den viktiga konsten att lyssna på 
www.spraklek.se.


Fakta:
Artikelnr: B004
ISBN: 978-91-633-0511-5
Målgrupp: 3-7 år 
Författare: Astrid Frylmark
Vikt: 0,25 kg

 

1 x Jag ska sova

Barn älskar berättelser som handlar om dem själva. Och det gör den här boken! För i boken sätter du in ett foto på ditt eget barn och så skriver du in barnets namn, gång på gång. I förskolan kan boken handla om olika barn varje dag! Byt bild och namn!

Boken handlar om något alla barn känner till från sin egen vardag, och barnen kan därför enkelt anknyta till orden och den lilla berättelsen. Alltsammans medverkar till att göra läsning och skrivning till något roligt och betydelsefullt.

Den första gemensamma skrivaktiviteten är rolig och viktig! Ju tidigare man låter barn möta skriftspråket, desto lättare kan det vara för dem att upptäcka det på ett naturligt och lekfullt sätt. Boken är skriven i Danmark av Elisabeth Due och översatt av Astrid Frylmark.

Boken är utvecklad för barn i åldrarna 0 till 6 år. De yngsta tittar på orden och bilderna, medan de äldsta kan lekskriva orden längst ner på varje sida, om och om igen med whiteboardpenna.

På spraklek.se kan du läsa mer om barns språkutveckling och läsinlärning.

De äldsta förskolebarnen kan fylla i texten på varje sida med whiteboardpenna och "skriva" själva.

V.g. observera att de whiteboardpennor som ursprungligen levererades tillsammans med boken, och som är omnämnda i den, inte finns längre (och att priset därefter sänktes).


Fakta:
Artikelnr: B001-P
ISBN: 978-91-978396-0-0
Målgrupp: Från 1 år
Författare: Elisabeth Due
Översättning: Astrid Frylmark
Vikt: 0,3 kg

1 x Jag ska bada

Barn älskar berättelser som handlar om dem själva. Och det gör den här boken! För i boken sätter du in ett foto på barnet och sen skriver du in barnets namn, gång på gång. Boken handlar om något alla barn känner till från sin egen vardag, och barnen kan därför enkelt anknyta till orden och den lilla berättelsen. I förskolan kan ni byta bild varje dag och låta boken handla om olika barn!

Ju tidigare man låter barn möta skriftspråket, desto lättare kan det vara för dem att upptäcka det på ett naturligt och lekfullt sätt. Boken är skriven i Danmark av Elisabeth Due och översatt av Astrid Frylmark.

Boken är utvecklad för barn i åldrarna 0 till 6 år. De yngsta tittar på orden och bilderna, medan de äldsta kan lekskriva orden längst ner på sidorna, om och om igen, med whiteboardpenna.

På spraklek.se kan du läsa mer om barns språkutveckling och läsinlärning.

De äldsta förskolebarnen kan fylla i texten på varje sida med whiteboardpenna och "skriva" själva.

V.g. observera att de whiteboardpennor som ursprungligen levererades tillsammans med boken, och som är omnämnda i den, inte finns längre (och att priset därefter sänktes).


Fakta:
Artikelnr: B001-P
ISBN: 978-91-978396-0-0
Målgrupp: Från 1 år
Författare: Elisabeth Due
Översättning: Astrid Frylmark
Vikt: 0,3 kg

price 378 kr

B011-P

Less more

Paketets innehåll

Lyssna & berätta

Lyssna & berätta

Lyssna och berätta. Bokens hundra språklekar kan genomföras av en vuxen, till exempel logoped, lärare eller förälder, och 1-3 barn. På varje uppslag finns lyssningslekar till vänster och samtalsförslag på samma tema till höger. Boken är uppbyggd kring olika samtalsteman. Som exempel kan nämnas djur, möbler eller namn. Boken ger stora möjligheter till...

278 kr

Jag ska sova

Jag ska sova

Barn älskar berättelser som handlar om dem själva. Och det gör den här boken! För i boken sätter du in ett foto på ditt eget barn och så skriver du in barnets namn, gång på gång. I förskolan kan boken handla om olika barn varje dag! Byt bild och namn!Boken handlar om något alla barn känner till från sin egen vardag, och barnen kan därför enkelt anknyta...

10 kr

Jag ska bada

Jag ska bada

Barn älskar berättelser som handlar om dem själva. Och det gör den här boken! För i boken sätter du in ett foto på barnet och sen skriver du in barnets namn, gång på gång. Boken handlar om något alla barn känner till från sin egen vardag, och barnen kan därför enkelt anknyta till orden och den lilla berättelsen. I förskolan kan ni byta bild varje dag och...

10 kr