Produkten tilllagd i din varukorg

Totalt, produkter:
Totalt frakt:  Fastställs senare
Totalt:
Fortsätt handla Gå till kassan

Språklekar i skolan

Språklekar i skolan av leg logoped Astrid Frylmark utkom först under 1990-talet och finns nu i sin fjärde, omarbetade upplaga.  Boken innehåller övningar i språklig förmåga och medvetenhet för elever med språk-, tal- läs- och skrivsvårigheter. Den kan användas från ungefär årskurs 3-4 och uppåt. Övningarna i boken har tillkommit tillsammans med barn och ungdomar i mellanstadiet och uppåt. Boken är mycket uppskattad av pedagoger, föräldrar och logopeder, och har kallats "guldgruva" och "klassiker" inom området.

Boken är en kunskaps- och inspirationskälla och kan förhoppningsvis också leda framåt till egna språklekar och påhitt med och om ord.

Språklekar i skolan omfattar 165 sidor i A5-format med ringpärm. Boken bygger på Astrid Frylmarks mångåriga erfarenhet av språk-, läs- och skrivsvårigheter hos skolbarn. Språklekarna har kommit till inom ramen för olika utvecklingsprojekt och i möten med några av de många, många utredningar av språk, läsning och skrivning som Astrid Frylmark har gjort.


Innehåll:
Om språk
Meningar och texter
Hela ord
Ord i delar
Ordens ljud
Övriga övningar

Bonusmaterial (klicka på röd text):

Språklekar i grupp, planering för tio tillfällen

Läsmemory – skriv ut på lite stadigt, ogenomskinligt papper och sätt igång! Inspireras också till att göra fler, egna lässpel.Fakta:
Artikelnr: B005
ISBN: 978-91-978396-6-2
Målgrupp: Från 8 år till vuxen
Författare: Astrid Frylmark
Vikt: 0,3 kg

price 295 kr

B005

Less more