Produkten tilllagd i din varukorg

Totalt, produkter:
Totalt frakt:  Fastställs senare
Totalt:
Fortsätt handla Gå till kassan

Jag ska sova

Barn älskar berättelser som handlar om dem själva. Och det gör den här boken! För i boken sätter du in ett foto på ditt eget barn och så skriver du in barnets namn, gång på gång. I förskolan kan boken handla om olika barn varje dag! Byt bild och namn!

Boken handlar om något alla barn känner till från sin egen vardag, och barnen kan därför enkelt anknyta till orden och den lilla berättelsen. Alltsammans medverkar till att göra läsning och skrivning till något roligt och betydelsefullt.

Den första gemensamma skrivaktiviteten är rolig och viktig! Ju tidigare man låter barn möta skriftspråket, desto lättare kan det vara för dem att upptäcka det på ett naturligt och lekfullt sätt. Boken är skriven i Danmark av Elisabeth Due och översatt av Astrid Frylmark.

Boken är utvecklad för barn i åldrarna 0 till 6 år. De yngsta tittar på orden och bilderna, medan de äldsta kan lekskriva orden längst ner på varje sida, om och om igen med whiteboardpenna.

På spraklek.se kan du läsa mer om barns språkutveckling och läsinlärning.

De äldsta förskolebarnen kan fylla i texten på varje sida med whiteboardpenna och "skriva" själva.

V.g. observera att de whiteboardpennor som ursprungligen levererades tillsammans med boken, och som är omnämnda i den, inte finns längre (och att priset därefter sänktes).


Fakta:
Artikelnr: B001-P
ISBN: 978-91-978396-0-0
Målgrupp: Från 1 år
Författare: Elisabeth Due
Översättning: Astrid Frylmark
Vikt: 0,3 kg

price 10 kr

B001-P

Less more